Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Η επιχείρησή μας ΓΡΑΦΕΙΟΧΑΡΤΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΣ

Η επιχείρησή μας ΓΡΑΦΕΙΟΧΑΡΤΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΣ  στην προσπάθειά της για την παρακολούθηση των τάσεων που επιβάλλουν οι ανάγκες των πελατών μας
προχωρήσαμε και στην ηλεκτρονική μας παρουσία με την δημιουργία μιας φιλικής ιστοσελίδα της, για την αναβάθμιση και διεύρυνση των υπηρεσιών μας με κύριο στόχο μας την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε το 1994 στο κέντρο της Αθήνας. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε δραστήριοι στο πλευρό των πελατών μας, παρά τις ραγδαίες αλλαγές της οικονομίας και των κανόνων του εμπορίου. Κατορθώσαμε να μείνουμε πιστοί στην τακτική μας για εξυπηρέτηση των πελατών μας με βάση τις ανάγκες τους, τροποποιώντας την λειτουργία μας για να μην υποβαθμιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Στην ιστοσελίδα μας αυτή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για μία ευρεία γκάμα προϊόντων την οποία φροντίζουμε να ανανεώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Βασικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας όχι μόνο πριν, αλλά και μετά την πώληση, με την ευελιξία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Πρωταρχικός στόχος μας ήταν και θα είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας την εγγύηση ποιότητας για την οποία μας έχουν επιλέξει και τιμήσει με την εμπιστοσύνη όλοι οι πελάτες μέχρι σήμερα.

Με Εκτίμηση, 
Δημήτρης Ελ.Ζερδές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου